Eu duitsland blue card - Europese blauwe kaart

Schoonheid Admin December 16, 2016 0 22
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Het pakket sociale zekerheid omvat tevens het ziekenfonds betaalbare aan uw jaarinkomen. De vergoeding voor de verzekering is gebaseerd op een percentage van het salaris ingehouden voor de bijdragen voor de sociale zekerheid. De werkgever het werkproces van de inhouding en afdracht aan de bevoegde zorgverzekeraar voltooid.

Als u niet langer woonachtig zijn in Duitsland, zal je nog steeds dezelfde ouderdomspensioen als Duitse onderdanen voor de tijd die je in overeenstemming hebben gewerkt met de regels en legitieme regelgeving in Duitsland.

Ziektekostenverzekering in Duitsland

Alle medewerkers in Duitsland recht op pensioenen, langdurige zorg, ongevallen- en werkloosheidsverzekering. Uit veel van de verplichte ziekenfondsen aangeboden, bent u vrij om degene die de beste service biedt voor uw behoeften te kiezen. Terwijl de beslissing, wees voorzichtig om rekening te houden met belangrijke factoren voor u, omdat de switch proces of return is niet zo eenvoudig.

Meer of minder, het tarief van betaling is over het algemeen hetzelfde, met een paar uitzonderingen fondsen die aanvullende bijdragen nodig.
Registreer uw werkgever en de beoogde betalingen voor de verzekering aftrekken van de opgegeven inkomen percentage af te ronden.

ziektekostenverzekering meest voorkomende voordelen:

  • ambulante zorg
  • ziekenhuiszorg
  • eerste hulpdiensten
  • geneesmiddelen op recept
  • Voor en na de genezing van de geboorte
  • geestelijke gezondheid, gedrag, en drugsmisbruik diensten
  • Fysio- en ergotherapie
  • laboratoriumtests
  • preventieve geneeskunde
  • pediatrische diensten
  • tandheelkundige diensten
  • revalidatie diensten en apparatuur

drempels van de ziektekostenverzekering salaris:

  • Openbare ziekteverzekering - minder winst op de drempel van € 54.900 per jaar.
  • Particuliere ziektekostenverzekering - het verdienen van € 54.900 per jaar. (Namelijk Mawista werknemers - Alle mensen die tot de leeftijd van 66 jaar, een verblijf in Duitsland voor maximaal 5 jaar)

ouderschapsverlof

Wanneer een kind wordt geboren, zijn werkende ouders recht hebben op een 3-jaar toelaten, om goede zorg voor het kind. Ondertussen hun baan veilig bewaard. Beide ouders kunnen verlof opnemen, ofwel gelijktijdig of na elkaar.

twee jaar in een keer, terwijl het laatste jaar van het verlof kan worden genomen voordat het kind de leeftijd van 6-8 bereikt - in aanvulling, het verlof kan afzonderlijk worden genomen.

Als het paar is gescheiden, laat het alleen aan de ouder die leeft met het kind.

Met toestemming van de werkgever, kunt u legaal te werken tot 30 uur per week, terwijl op ouderschapsverlof, als je meer geld nodig voor ondersteuning.

ouderlijke voordelen - Financiële steun

Een ander voordeel verschaft de werknemers is de speciale financiële steun opgeroepen ouderlijk voordelen voor ouders die niet in staat zijn om te werken of die behoefte hebben aan een vermindering van hun werktijd kan worden gebruikt tijdens de eerste 14 maanden van de geboorte van een kind.

Ongeveer 300 tot 1.800 € per maand worden gegeven als een hulpmiddel voor ouders. Voor gezinnen met een laag inkomen, het verdienen van minder dan € 1.000 per maand, maar ook gezinnen die meer dan een klein kind, zoals een tweeling of drieling - het wordt gegeven extra financiële steun.

Beide ouders hebben recht op 12 maandelijkse betalingen - ofwel gelijktijdig of na elkaar - of 7 gelijke betalingen voor elke ouder.

gezinshereniging

Een ander belangrijk voordeel behaald door het verkrijgen van de Europese blauwe kaart heeft het recht om uw gezin in een staat van hosting waar u werkt en het leven te brengen.

U kan brengen:

  • uw echtgenoot
  • Kinderen (jonger dan 16 jaar door andere regels gelden voor kinderen ouder dan 16)
  • metgezel
  • de echtgenoot of kinderen
  • Andere afhankelijke familieleden op jou

U bent de sponsor toestemming uw familielid, het verstrekken van:

  • voldoende financiële middelen
  • adequate huisvesting (voldoende ruimte voor alle gezinsleden)
  • ziektekostenverzekering

Hun documenten moeten worden opgesteld in overeenstemming met de eisen juiste ambassade of het consulaat.

Na het aanbrengen van de erkende instelling en uw gezin zijn toestemming, bij aankomst de toegang tot dezelfde rechten als de rest van de burgers zal hebben - onderwijs, werk en het recht op leven.

U kunt uw familie uit te nodigen om u te begeleiden in een EU-hosting als je een houder van een Europese blauwe kaart of permanente verblijfsvergunning.

Voor meer gedetailleerde informatie over gezinshereniging, klik hier.

Andere regels gelden voor EU-burgers die hun niet-EU-familieleden die woonachtig zijn in de staat te brengen.

Het vereist niet-EU-leden van de EU-burgers familie:

  • Een geldig paspoort
  • bewijs van inschrijving of bewijs van verblijf
  • Bewijs van familierelatie (huwelijk of geboorteakte, afhankelijk van het verslag)
  • Voor de kinderen of kleinkinderen - het bewijs dat ze jonger dan 21 jaar of afhankelijk van je
  • Voor ouders of grootouders - de afhankelijkheid-test op jou
  • Voor andere familieleden - het bewijs van de afhankelijkheid van u, gezondheid, enz.
  • ongehuwde partners - de test van de lange-termijn relatie met u

Als verkregen, de verblijfsvergunning is geldig voor maximaal vijf jaar.

Houders van een Europese blauwe kaart vrij zijn om te gaan met hun gezinnen in andere EU-lidstaten om de autoriteiten te informeren, zowel in de eerste plaats of binnen een maand na aankomst in de nieuwe lidstaat.

Familieleden zijn niet verplicht om de taal te spreken voordat hij naar de hosting EU-lidstaat, hoewel een snellere toegang tot de wereld van het werk wordt gewaardeerd door degenen die de taal spreken, in het bijzonder het B1-niveau.

Om sneller te integreren, kan uw familie de verschillende contactpunten en integratie kanalen binnen Duitsland te zien.

Een andere manier om gemakkelijker de integratie maken moet starten om de nieuwe taal leren en comfortabel rond de taal en nieuwe omgeving in het algemeen voelen.

Beperkingen op gezinshereniging

  • Echtgenoten jonger dan 21 jaar mogen toestemming worden geweigerd
  • Familieleden beschouwd als een bedreiging voor de openbare orde, veiligheid en gezondheid
integratie

Uw gezin kan eenvoudig worden geïntegreerd in Duitsland met de hulp van integratie punten en kanalen die een voldoende netwerk te creëren om de uitwisseling van informatie en ervaringen tussen de EU-lidstaten met het oog op het vinden van succesvolle oplossingen en initiatieven van de EU mogelijk te maken in overeenstemming met het nationale beleid.

integratiepunten:

  • De Europese Integratie Forum
  • De Europese Website
  • Een Handboek over integratie
  • Het Europees Integratiefonds

Controleer meer informatie over dit onderwerp.

De adressen van de buitenlandse autoriteiten in de grote Duitse steden:

Berlijn
Landesamt für Bürger- und Ordnungsangelegenheiten
Vreemdelingendienst (Abteilung IV)
Friedrich-Krause-Ufer 24
13353 Berlin

Frankfurt
vreemdelingendienst
Ordnungsamt
Rebstöcker Straße 4
60326 Frankfurt am Main
Telefoon: +49 (0) 69 212 42485
Telefax: +49 (0) 69 212 42216

Stuttgart
Ausländer- und Staatsangehörigkeitsrecht
Amt für Öffentliche Ordnung
Eberhardstraße 39
70173 Stuttgart
Telefoon: +49 711216-91856
+49 711216-91857
Fax: +49 711 216-7974

Monaco
Landeshauptstadt München
- Vreemdelingendienst -
Kreisverwaltungsreferat (KVR)
Hoofd Afdeling II Einwohnerwesen Ausländerangelegenheiten
Ruppertstraße 19
80337 München
Tel .: 0049 89 233 96010

dusseldorf
Stadt Düsseldorf
- Vreemdelingendienst -
Willi-Becker-Allee 7
40200 Düsseldorf
Telefoon 0049 211 89-21020
Fax 0049 211 89-29036

Dresden
Stadt Dresden
vreemdelingendienst
Theaterstr. 13
01001 Dresden
Telefoon 0049 351 4886300
Fax 0049 351 4886446

Hamburg
Stadt Hamburg
Einwohner-Zentralamt
Amsinckstraße 28 + 34
20097 Hamburg
Telefoon: +49 40 42839-2298
Fax: +49 40 42839-3508

Als je eenmaal hebt opgebouwd en begint te werken zul je beloond worden met de vele voordelen die aan Duitse burgers.

(0)
(0)